Loop op zaterdag 18 juni tijdens Roze Zaterdag Rotterdam mee. Laat je stem horen voor gelijke rechten en meer acceptatie van de LGBTIQ+ community in Nederland en wereldwijd!

Tijdens een vreedzame mars, geven we een signaal aan de Rotterdammers, Nederland, politiek én de wereld af: iedereen moet zichzelf kunnen zijn!

Recente incidenten in Rotterdam en andere plaatsen in Nederland, Europa en wereldwijd laten opnieuw zien dat inclusie en acceptatie echt nog beter kan én moet! Dus neem al je vrienden, familie en allies mee en bewapen je met spandoeken, vlaggen en een berg liefde. Dan laten we samen onze trots zien voor elkaar en voor de community wereldwijd. Proud Together! Als het kan, neem ook muziek mee zodat iedereen ons kan horen 🙂De Pride March wordt georganiseerd door samenwerkende Rotterdamse queer organisaties: COC Rotterdam, ErasmusPride, Out in Rotterdam en Ketelbinkie.Praktische info (precieze tijden en locatie zijn onder voorbehoud)
11.00 uur start van muziek en ca 11.30 start manifestatie bij diversiteitsmonument in Rotterdam (aan voet Erasmusburg, aan Willemsplein)
12.00 uur start Pride March (precieze route door de stad en over de bruggen volgt, maximaal 5 km)
14.00 uur Einde in centrum Rotterdam, aansluitend op start acts op hoofdpodium Roze Zaterdag voor Stadhuis aan de Coolsingel.