CONTACT

COC Rotterdam

Schiedamsesingel 173
3012 BB Rotterdam
Telefoon: 010-41 41 555;

Gezien de beperkte telefonische bereikbaarheid adviseren wij u ons een email te sturen met uw contactgegevens. Wij nemen dan contact met u op. Het secretariaat is op donderdag geopend van 13:30 – 16:00 uur.

Algemeen e-mailadres: secretariaat@cocrotterdam.nl

ING Bank IBAN: NL45 INGB 0000 6666 67

VRAGEN OF HULP?

SWITCHBOARD 

COC’s Switchboard is een anonieme, veilige plek waar iedereen informatie, steun of een luisterend oor kan vinden. Switchboard is van het COC voor en door de lhbti+ gemeenschap. 

Switchboard draait op vrijwilligers. Wij komen zelf uit de lhbti+ gemeenschap en bieden onbevooroordeeld een luisterend oor en zoeken samen met jou naar een antwoord op jouw vraag of we verwijzen door naar lhbti+ organisaties of gespecialiseerde hulpverleners. 

Vragen die we veel krijgen gaan onder meer over coming out, identiteit, lifestyle, seksualiteit, seksuele gezondheid, relaties, kinderwens, sporten, asiel, veiligheid, religie, vakantie en uitgaan. 

Je kunt bellen of mailen met Switchboard 020 623 65 65

switchboard.nl

GESPREK

Bij COC Rotterdam is er ook de mogelijkheid voor een goed gesprek. Gewoon aan een tafel met een kop koffie of thee. De aanpak is dezelfde als bij Switchboard, maar face to face is natuurlijk veel persoonlijker. Voor een gesprek kan je een afspraak maken door te mailen met advies@cocrotterdam.nl

 

Dringend hulp nodig?
Medische noodgevallen: Bel 112
Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand? Praten over zelfmoord helpt en kan anoniem via de chat op www.113.nl of telefonisch op 0800-0113.

 

LID WORDEN

Aanmelden als lid kan via de website van COC Nederland www.coc.nl/steun-ons.