Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 25 maart 2020


Wekelijkse LHBT- klaverjasavonden in Café COC Rotterdam.

Belangstellenden van alle leeftijden zijn hierbij van harte welkom. Na jarenlang deze avonden te hebben georganiseerd in ondermeer De Bak en De Flierefluiter, hebben initiatiefnemers Ton van der Sluijs (ex-barkeeper van Spartacus) en Kok Kern nu onderdak gevonden bij het COC.

De inloop is vanaf 19:30 uur en om 20:00 uur begint het klaverjassen. Er worden steeds drie rondes zogenaamd ‘Rotterdams klaverjassen’ gespeeld aan tenminste twee tafels. De avonden duren tot ongeveer 23:30 uur. Zowel ervaren als minder ervaren spelers, uiteraard van alle leeftijden, zijn uitgenodigd mee te doen. Er worden minimaal 8 deelnemers gezocht. De entree is 2,50 euro; hiervan worden de prijsjes (1/5 staatsloten) en hapjes verzorgd.

De bedoeling is een leuke avond te hebben zonder mes of stilettohak op tafel. Mocht je nog een hetero nicht of neef hebben dan zijn zij ook welkom op deze wekelijkse speelavonden. Je kunt je aanmelden bij tonvdsluijs1@gmail.com of telefonisch via 010-8415894. Bij hem kun je ook terecht met vragen.

Je mag ook zonder voorafgaande aanmelding langskomen op woensdag vanaf 19:30 uur.

Voor tijdens deze avonden worden nog twee vrijwilligers gezocht voor achter de bar. Heb je hiervoor belangstelling? Meld je dan aan bij Ton van der Sluijs.