Evenementgegevens

  • Datum:

COC Rotterdam organiseert een aantal events rondom het thema intersekse, waaronder de buitenexpositie 1 op de 90 op het Kruisplein van 20 september tot en met 8 oktober en in Studio De Bakkerij aan de Bergweg 283, Rotterdam de theatervoorstelling FYI van Marleen Hendrickx en de documentaire Jongenmeisjesmix.

Theaterprogramma FYI

Om het gesprek over seksediversiteit op gang te brengen is er in Studio De Bakkerij in Rotterdam het programma FYI, For Your Information. Het bestaat uit een artist talk van kunstenaar Sharan Bala, de korte documentaire Meisjesjongensmix van Lara Aerts en een solotheatervoorstelling van Marleen Hendrickx. Gevolgd door een gesprek met de zaal.

Het programma FYI staat garant voor een duizelingwekkende hoeveelheid nieuwe informatie en inzichten die bestaande man/vrouw opvattingen in een totaal ander daglicht stellen!

Wij nodigen belangstellenden en betrokkenen van harte uit hierbij aanwezig te zijn. De toegang is gratis. In verband met het beperkt aantal plaatsen is vooraf reserveren noodzakelijk via info@cocrotterdam.nl

Zaterdag 7 oktober 2023; aanvang 19:30 uur. Studio De Bakkerij, Bergweg 283, 3037 EM Rotterdam.