Evenementgegevens

  • Datum:

Ben jij er ook bij 19 oktober 2024? De Meet & Greet is een goed moment om elkaar weer eens te zien en te spreken. Hier hoor je voor het eerst het lied waarmee Rotterdam zich zal afvaardigen op het Landelijk COC Songfestival later dit najaar.

Programma 19 oktober bij COC Rotterdam, Schiedamsesingel 173:
16:30 uur Inloop met drankjes
17:00 uur Welkom door Wilma onze voorzitter en aansluitend smullen van de hapjes gemaakt door Tineke
18:30 uur Presentatie van ons Songfestivallied
19:30 uur Einde

Aanmelden:
We zouden het fijn vinden als je ons voor 13 oktober laat weten of je komt in verband met de hapjes en de beschikbare ruimte. Meld je hier aan.

Over het lied:

Zingen omdat je moet. Om gehoord te worden, om gezien te worden. Omdat je een onverbeterlijk theaterdier bent. Vanuit de bodem van je longen of fluisterend. Maar vooral omdat je wat te vertellen hebt.
Met een lied voor iedereen die zich niet thuis voelt in een harde wereld. Als je merkt dat je anders bent dan de mensen om je heen. Een lied over thuiskomen, nieuwe vriendschap en herkenning: These are my people.

Rianne, Mauricio, Kees en Judith. Vier stemmen en een piano. Blij en trots om COC Rotterdam te mogen vertegenwoordigen op het COC Songfestival, hard werkend aan het liedje. Binnenkort in Rotterdam om alvast even te proeven, en straks in Nijmegen om het zonder reserve de wereld in te zingen.

Over het landelijk COC Songfestival:

Nijmegen is de gaststad voor het COC Songfestival 2024. De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november a.s. plaatsvinden in De Lindenberg. COC Regio Nijmegen organiseert deze editie samen met het landelijk team.

Oproep: Wij van COC Rotterdam zijn nog op zoek naar mensen die het leuk vinden om te organiseren dat we met een groep naar Nijmegen gaan om het Songfestival samen mee te maken. Meld je aan via wilma@cocrotterdam.nl als je interesse hebt.
Graag tot 19 oktober tijdens de Meet & Greet bij COC Rotterdam!